Twenthe I onderuit tegen Almelo

Twenthe I heeft vanmiddag met 2-3 verloren tegen Almelo. Bij rust was het 1-2 voor de ploeg uit Almelo.

Het begin was slecht voor de mannen van Mark Bolink en dus stonden ze in de eerste minuut al 0-1 achter. Vlak daarna maakte Jeffrey Asbroek gelijk vanaf de stip. Na een half uur werd het 1-2 voor de Almeloërs en dat was ook de ruststand.

Slecht beginnen aan een helft is een kenmerk van de ploeg van Mark Bolink en dus was het gelijk na rust 1-3. Een uitstekende goal van Dani Hilhorst maakte de uitslag dragelijk, maar kon de oefennederlaag niet voorkomen. Een lichtpuntje was het debuut van Jens Bloemendaal. De jongeling maakt een uitstekend seizoen door bij JO19-1 en werd terecht beloond met zo`n 25 minuten speeltijd.

Bericht geplaatst op maandag 23 januari 2023 om 07:15u23-01-2023 @ 07:15u | Link