Twenthe 2 onderuit tegen Wijhe

Twenthe 2 heeft met 2-5 verloren van Wijhe. Een eerste kwartier vol persoonlijke fouten leidde de nederlaag in.

De cadeautjes zorgden voor een 0-3 achterstand. Vlak voor rust zorgde Robin Slaghuis met een kopbal voor hoop. Na een kwartier spelen in de 2e helft werd het dankzij een zondagsschot 1-4. Vlak daarna leek Mark Nijland vanaf de strafschopstip de spanning nog iets terug te brengen met de 2-4, maar echte kansen zijn er daarna niet meer geweest. In blessuretijd strooide Wijhe nog extra zout in de Goorse wonden door vanuit een fantastische lob 2-5 te maken. Volgende week is Lemelerveld de tegenstander van de mannen van Peter Horselenberg. Dan zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden.

Bericht geplaatst op zondag 29 januari 2023 om 11:05u29-01-2023 @ 11:05u | Link