Twenthe 2 wint in Wenum-Wiesel

Twenthe 2 heeft met 0-3 gewonnen van WWNA. De organisatie van het elftal van Peter Horselenberg stond als een huis en voorin werd effectief met de kansen omgegaan.

Na een half uur werd het dankzij Mark Nijland 0-1. Een slim balletje van Lars Veehof werd door de spits tot doelpunt gepromoveerd. Vlak voor rust leek Nijland zijn tweede goal te maken, maar werd hij teruggefloten voor buitenspel.

Wat het einde van de eerste helft niet lukte, lukte bij de start van de tweede helft wel. Een afgeslagen hoekschop werd door Tijmen van Wissing opnieuw ingebracht, door Remco Kingma verlengd en vervolgens door Mark Nijland met een fabuleuze omhaal tot doelpunt gepromoveerd. Nijland completeerde tien minuten na rust zijn hattrick door een vrije trap langs de verkeerd neergezette muur laag in de hoek te schieten. Dankzij de uitstekend spelende verdediging werd vervolgens niets meer weggegeven en dus is de eerste driepunter na de winterstop een feit. Volgende week dinsdag komt het tweede weer in actie, dan wordt op het Piepwillem geoefend tegen WVV 2.

Bericht geplaatst op woensdag 15 februari 2023 om 22:08u15-02-2023 @ 22:08u | Link