vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Cruciaal duel eerste, ook tweede speelt thuis

Cruciaal duel eerste, ook tweede speelt thuis

Eindelijk weer eens een volledig programma bij de senioren dit weekend.  Voor Twenthe 1 staat meteen een belangrijk affiche op de rol. FC Eibergen, dat op de ranglijst slechts één punt onder de mannen van Mark Bolink staat, moet verslagen worden om uit de gevarenzone te komen. Hoe de selectie van ons vlaggenschip er precies uit gaat zien is nog ongewis. Er zijn namelijk een aantal twijfelgevallen voor de hoofdtrainer, die daarom ook weer een beroep zal doen op het tweede elftal en JO19-1. Positief is in ieder geval dat Stijn Jeurlink klaar lijkt voor de eerste minuten sinds zijn blessure.

Het tweede elftal komt in actie tegen Rohda Raalte 3. Na de winst op WWNA en de oefenwinst op Vogido lijkt de ploeg van Peter Horselenberg weer te weten wat winnen is. Kunnen ze die lijn doortrekken in de thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Raalte? Er wordt om 10:00 uur afgetrapt. Twenthe 3 was één van de weinige ploegen die afgelopen week wel in actie kwam. Er werden drie punten behaald tegen Suryoye en ook dit weekend wordt niets minder dan een driepunter verwacht. Dan komen ze namelijk in actie tegen hekkensluiter Avanti Wilskracht 4, dat met nul punten troosteloos onderaan staat. Ook Twenthe 4 behaalde een driepunter en kruipt langzaam weer richting de middenmoot. Tegen WVV 4 kan de volgende stap gezet worden. Twenthe 5 doet nog steeds mee om het kampioenschap en moet zorgen dat tegen de buren van Enter 4 geen misstap wordt gemaakt. Net als het vierde trappen zij om 12:00 uur af voor een thuisduel.

Twenthe 6 heeft wekenlang kunnen nagenieten van de ongekende zege op v.v. Hellendoorn 3. De opponent werd met 8-1 verpletterd. Zondag komt het zesde in actie tegen sv Nieuw Heten 4 en laat dat nou net de enige andere tegenstander zijn waartegen dit seizoen werd gewonnen. Zit er zowaar een klein zegereeksje in voor de mannen van Henk Ringersma en Ben Bekhuis? Twenthe 7 staat op een verdienstelijke vierde plek, maar omhoog kijken zit er niet meer in. Om bovenin de middenmoot mee te blijven draaien moet gewonnen worden van Bon Boys 4.  Voor de carnavalsstop wist VR1 een verdienstelijke overwinning te behalen op UD Weerselo VR1. Tegen de puntloze nummer laatst S.V. Vasse wordt een dikke overwinning verwacht. VR2 komt in actie tegen koploper s.v. Rijssen VR1. Een lastige kluif dus voor ons tweede dameselftal.

Bericht geplaatst op vrijdag 3 maart 2023 om 12:00u03-03-2023 @ 12:00u | Link