vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Twenthe I thuis tegen Unisson, hofderby`s 7e en 8e

Twenthe I thuis tegen Unisson, hofderby`s 7e en 8e

Een cruciale overwinning vorige week op stadsgenoot Hector zorgt dat er voor ons vlaggenschip weer hoop gloort aan de horizon. De achterstand op Hector, en dus op een veilige plek, is teruggelopen tot één punt. Uit de laatste vier duels werden negen punten gepakt en dus lijkt de weg omhoog ingezet. Het is wel van groot belang de stijgende lijn vast te houden en dat moet gebeuren in het thuisduel met BSC Unisson. Op Jelmer Plegt en Bas Zweers na is de selectie volledig fit. Wel heeft hoofdtrainer Mark Bolink te maken met een aantal vakantiegangers en is Milan Elfers na zijn rode kaart van vorige week tegen Hector geschorst.

Twenthe 2 speelt thuis tegen WWNA. Het team van Peter Horselenberg wordt al weken geplaagd door blessures en ook deze week blijft de spoeling dun. Het zal hoop bieden dat de enige overwinning die na de winterstop geboekt is, is behaald tegen WWNA. Kanttekening is wel dat Mark Nijland, inmiddels weer uitkomend voor het eerste, in dat duel alle doelpunten maakte. 

Verder zijn er hofderby`s voor Twenthe 7 en 8 die respectievelijk WVV 7 en Enter 7 treffen. Voor het volledige programma klik je HIER.

Bericht geplaatst op vrijdag 21 april 2023 om 12:00u21-04-2023 @ 12:00u | Link