Gelijkspel JO19-1 na spannende slotfase

JO19-1 heeft met 3-3 gelijkgespeeld tegen Witkampers JO19-1. De puntendeling was een terechte afspiegeling van de verhoudingen op het veld.

In een eerste helft die beide kanten op kon vallen, was het Witkampers dat vlak voor rust op voorsprong kwam. Met één diepe bal sneden ze door de verdediging en speelden ze de 2 tegen 1 situatie goed uit.

In de tweede helft kwam Twenthe goed uit de startblokken. Joep Vrielink legde rustig terug op Senne Botterhuis, die de bal met zijn verkeerde been en een prachtige curve in de verre hoek schoot. Even later kwam Twenthe echter opnieuw achter, toen bij een ingooi niet goed werd opgelet en Witkampers van dichtbij 1-2 maakte. De mannen van Ronny van Laar kenden vervolgens een goede fase en drongen aan. Dat resulteerde na 74 minuten in de gelijkmaker. Nadat tot drie keer toe een schot geblokt werd, was het Stijn Slag die de bal van dichtbij binnenkegelde. Lang leek het bij 2-2 te blijven, maar in de laatste minuut van de reguliere speeltijd kwam Witkampers toch weer op voorsprong. Een hoekschop werd niet goed verwerkt en eenvoudig binnengeschoten. Twenthe toonde echter opnieuw veerkracht en maakte via Julian Timmer in blessuretijd weer gelijk. Meer zat er echter niet in voor onze JO19-1. Zo eindigde de levendige tweede helft in 3-3 en moeten beide ploegen zich tevreden stellen met een punt.

Bericht geplaatst op maandag 8 mei 2023 om 23:23u08-05-2023 @ 23:23u | Link