vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Terugblik op succesvol voetbaltoernooi voor leerlingen van De Waerdenborch

Terugblik op succesvol voetbaltoernooi voor leerlingen van De Waerdenborch

Op maandag 10 juli vond het langverwachte voetbaltoernooi voor leerlingen van de Waerdenborch locaties Goor en Holten plaats op de prachtige voetbalvelden van v.v. Twenthe. Het toernooi, georganiseerd door leerlingen van de Waerdenborch in samenwerking met jongerenwerkers van Salut, was een groot succes en zorgde voor een dag vol sportieve en enthousiaste activiteiten.

Met maar liefst 12 teams, waaronder twee meidenteams, van beide locaties was de competitie sterk en de sfeer levendig. Hoewel er officieel 7 tegen 7 werd gespeeld, waren de meeste teams groter, waardoor er veel gewisseld moest worden om alle spelers een kans te geven. Ondanks de warme ochtend gaven de teams alles wat ze in zich hadden en bleven ze gehydrateerd met voldoende water en fruit.

Het toernooi werd opgezet in poules, waarbij het schema online beschikbaar was via Tournify. Hierdoor konden alle teams gemakkelijk het schema volgen, de uitslagen inzien en op de hoogte blijven van de voortgang van het toernooi. De spanning liep hoog op tijdens de finale, waar FC De Groene Knuppels en de Dirty Daddies streden om de titel. Uiteindelijk gingen de Dirty Daddies er met de overwinning vandoor na een spannende penaltyreeks. Bij de dames streden de Babygurlies en Musk om de eerste plaats, en de Babygurlies bleken onverslaanbaar te zijn.

De dag was een groot succes en iedereen was enthousiast en betrokken. De positieve energie en sportiviteit van alle deelnemers maakten het evenement extra speciaal. De organisatoren kijken nu al uit naar volgend jaar en willen graag opnieuw een voetbaltoernooi organiseren om dit succes voort te zetten.

Salut bedankt v.v. Twenthe voor hun gastvrijheid en samenwerking. Hun accommodatie bood de perfecte locatie voor dit sportieve evenement, en we zijn dankbaar dat we van hun faciliteiten gebruik mochten maken.

Bericht geplaatst op zondag 16 juli 2023 om 08:32u16-07-2023 @ 08:32u | Link