Tweede verliest van SDC

Twenthe 2 heeft de eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. Thuis tegen SDC `12 2 werd met 0-2 verloren.

In de eerste helft was het de ploeg uit Denekamp die de overhand had. Via onder andere een lage schuiver en even later een keihard schot op de paal waren ze dicht bij de openingstreffer. Twenthe 2 zette daar behoudens een kansje vlak voor rust weinig tegenover.

In de tweede helft kwam de uitploeg wel snel op voorsprong. Na 51 minuten viel de bal uit een corner, na een scrimmage, binnen. In de 76e minuut besliste de goed voetballende uitploeg de wedstrijd. Een hoge voorzet werd door de volledig vrijstaande linkerspits met een volley in de verre hoek geschoten.

Bericht geplaatst op maandag 16 oktober 2023 om 21:50u16-10-2023 @ 21:50u | Link