Twenthe boekt belangrijke overwinning op Diepenheim

Twenthe heeft vanmiddag het belangrijke duel met Diepenheim winnend afgesloten. Na 90 minuten stond een 3-0 eindstand op het scorebord.

De Tricolores kwamen na 24 minuten op voorsprong. Stijn Jeurlink zette goed door aan de rechterkant en leverde de bal panklaar op het hoofd van spits Mart Lammertink af. Hij kopte het vlaggenschip simpel op voorsprong, 1-0. Ondanks een tweetal kansen voor de buren uit Diepenheim was dat ook de ruststand.

Na driekwart wedstrijd werd de voorsprong voor ons eerste elftal verdubbeld. Jelmer Plegt was het eindstation van een prachtige, vloeiende aanval en schoot de 2-0 uitstekend in het dak van het doel. Met nog tien minuten op de klok werd het zelfs 3-0. De uitstekend spelende Daan de Lat zette goed door, maar stuitte nog op de doelman. De rebound was echter prooi voor de ingevallen Benjamin Wolf, die laag binnenschoot. Hij bepaalde zo de eindstand op 3-0.

Bericht geplaatst op zondag 7 april 2024 om 15:54u07-04-2024 @ 15:54u | Link