LAP gelukkige winnaar in matige topper

Twenthe heeft met 1-2 verloren tegen La Première. LAP was de gelukkige winnaar in de topper.

De beginfase was er één zonder grote kansen. Na negentien minuten kreeg Twenthe een vrije trap net buiten het strafschopgebied. Deze werd door Dani Hilhorst keihard op de lat geschoten. Vijf minuten voor rust kwam de uitploeg op voorsprong. De spits van La Première schoot raak vanuit een vermoedelijke buitenspelpositie, maar de scheidsrechter kende de goal toe. Twee minuten voor rust liep Twenthe in het mes toen LAP uit de counter zelfs op 0-2 winst te komen. Dat was ook de ruststand, die gezien de verhoudingen op het veld geflatteerd was.

In de tweede helft gebeurde aanvankelijk weinig. Na ruim een uur spelen werd het wel 1-2. De ingevallen Jeffrey Asbroek bereikte de vrijstaande Stijn Jeurlink die midden voor de goal binnentikte. Ondanks dat Twenthe flink aandrong de tweede helft, viel de gelijkmaker niet meer. Een teleurstellend resultaat voor de mannen van Mark Bolink, die nu een aantal weken vrijaf hebben.

Bericht geplaatst op zondag 4 februari 2024 om 15:58u04-02-2024 @ 15:58u | Link