Wedstrijden
zo. 24 mrt. 14:00u
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
1
WVV '34 1
WVV '34 1
3
zo. 31 mrt. 14:00u
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
..
LSV Lonneker 1
LSV Lonneker 1
..
zo. 7 apr. 14:00u
DSVD 1
DSVD 1
..
vv Twenthe 1
vv Twenthe 1
..
Meer wedstrijden
Evenementen
Jeugd Activiteiten Commissie Jeugd Activiteiten Commissie Onze huisregels Onze huisregels
Paasfestijn

Hallo leiders, ouders en spelertjes, 

Vrijdag 12 april staat er een gezellig paasfestijn op de agenda. Met onder andere "Wie vindt het gouden ei", "konijntje schieten" en nog meer leuke spelletjes. 

Wie: mini`s, JO8 en JO9
Waar: VV Twentheveld
Tijdstip: 18.30 uur - 20.00 uurKledingadvies: sportief eventueel voetbalschoenen

Opgeven bij je leider, graag voor 5 april. We hopen op een goede opkomst.

We zien jullie graag de twaalfde!!

Sportieve groeten, 

Het JAC

Happy Hour Club van 100

Beste leden van de Club van 100 !

Het is weer zover.... Happy Hour no 76 staat op de rol en heel graag zien we jullie in grote getale zaterdag 6 april om 16:15 uur in de bestuurskamer op het Piepwillem.

Tot kiek !

Alwie,Marijn, Tonnie, Jos en Niels .

Stem op vv Twenthe!

Op de dag dat Nederland stemt voor de Provinciale Staten en de waterschappen, vraagt ook vv Twenthe om uw aandacht. Rabobank Centraal Twente draagt het verenigingsleven in de regio namelijk een warm hart toe. Daarom stelt zij € 150.000,- beschikbaar voor de Rabo Clubkas Campagne. Met de Rabo Clubkas Campagne verdelen de klanten van de bank het jaarlijkse sponsorbedrag. Alle klanten van de Rabobank Centraal Twente van 12 jaar en ouder hebben op 19 maart per post of e-mail een persoonlijke stemcode ontvangen. Met deze code kunnen drie stemmen worden uitgebracht, waarvan twee op dezelfde club. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de clubkas. De opbrengst zal worden gebruikt om ons complex verder te verbeteren en te verduurzamen. Daarvoor is elke bijdrage wenselijk. Stemmen kan tot en met 12 april. 

Twenthe II verliest degradatiekraker tegen Robur

Twenthe 2 trad deze zondag aan voor het extreem belangrijke duel met Robur et Velocitas 2, een directe concurrent in de strijd tegen degradatie. Bij winst zou Twenthe op 22 punten komen, waarbij een grote stap naar handhaving zou zijn gezet.


Het tweede moest dat wel doen met een opnieuw flink uitgedunde selectie. Zo kon trainer Peter Horselenberg niet beschikken over Huub Averdijk, Stephan Mellegers (die wij via deze weg van harte willen feliciteren met de geboorte van Liam en Owen), Job Vaarhorst en Remco Kingma. Toen ook vervanger Roy Vrielink zich op zondagochtend pas afmeldde, bleven er nog 13 spelers over. Wel keerde vakantieman Nino Spoelder terug. Verder werden de toch al krappe aantallen aangevuld met A-junioren Mart Spenkelink, Daan van Straaten en Luuk Freriksen.

Na zijn afwezigheid van vorige week lag Bart Bekhuis op zaterdagavond om 22 uur in bed. Zelfs dat zorgde echter niet voor een basisplaats, omdat hij disciplinair werd gestraft en op het strafbankje plaats moest nemen.

Na 3 minuten kreeg Twenthe al een grote kans om de voorsprong te pakken, maar deze was niet aan Robin Slaghuis besteed. Een aantal minuten later was het Robur dat op randje zestien een vrije trap kreeg, deze werd echter ruim over geschoten.

In een verder weinig opwindende wedstrijd was de volgende kans pas na 35 minuten. Die was wel meteen raak. Na een fout van Michiel Wijnbergen kwam de ploeg uit Apeldoorn op voorsprong.

Nu rust verving A-junior Luuk Freriksen de moegestreden Robin Slaghuis. Met deze wissel en de wind mee de tweede helft, wilde het tweede meer druk krijgen op de Apeldoornse opponent.

Na dom balverlies op het middenveld was de eerste kans van de tweede helft voor de bezoekers. Met een goed schot raakten zij echter de bovenkant van de lat. Even later kreeg Robur opnieuw de kans de voorsprong te verdubbelen, maar de 2 tegen 1 situatie werd slecht uitgespeeld.

Vervolgens bleek een oude voetbalwet nog steeds te gelden. Als je zelf niet scoort, valt hij er aan de andere kant wel in. 20 minuten voor tijd was het Wessel Schreijer die met een fantastische vrije trap de gelijkmaker op het bord zette.

Hierna werd, met nog een kwartier te spelen, de beroerd spelende Nino Spoelder uit zijn lijden verlost. Hij werd vervangen door de uit Bentelo ingevlogen Bjorn Huistede, waarvoor onze dank aan het derde elftal.

5 minuten voor tijd kwam Robur toch weer op voorsprong. Na een bal door het centrum van de verdediging schoot de spits via de binnenkant van de paal raak.

In de derde minuut van de blessuretijd besliste Robur de wedstrijd, door een counter goed uit te spelen en de 1-3 aan te tekenen.

Een zure nederlaag voor het matig spelende tweede, dat nog alle zeilen bij zal moeten zetten in de strijd tegen degradatie. Volgende week is Heino 2 de tegenstander.

Opstelling Twenthe II: Koeieboer; Ronald, Michiel, Nino (Bjorn 75`), Noah; Daan (Bart 60`), Mart, Wessel; Robin (Luuk 46`), Tijmen, David

Selectiebeleid jeugd

Beste ouders/verzorgers van onze jeugdleden,


De KNVB is recentelijk een project gestart met een aantal amateurclubs in het land omtrent de teamindeling- en het selectiebeleid van jeugdspelers onder de noemer ‘Gelijke Kansen Jeugdvoetbal’. Hierin wordt onderzoek gedaan naar alternatieve opleidingsmodellen, zodat alle jeugdvoetballers over een langere periode meer gelijke kansen krijgen om zich optimaal te ontwikkelen en plezier te beleven aan het voetballen.

Wij doen met VV Twenthe niet mee met deze proef maar houden dit uiteraard nauwlettend in de gaten.

Namens de Technische commissie VV Twenthe

Raymond Wolbers

Inlooptraining meidenvoetbal met FC Twente Vrouwen

Vanaf 27 maart zal er acht weken lang een voetbaltraining worden verzorgd door FC Twente Vrouwen, bij GFC en vv Twenthe. Beide verenigingen willen hiermee hun samenwerking bekrachtigen op gebied van meidenvoetbal en hun actieve leden iets extra’s bieden. Op de data hieronder worden de MO13 en MO19 teams onderhanden genomen door twee FC Twente speelsters.

Ben jij benieuwd of de voetbalsport iets voor jou is? Ben jij een meisjes tussen de 10 en 19 jaar? Kom jij uit Goor of directe omgeving?

Dan bieden GFC en vv Twenthe jou een unieke kans om kennis te maken met deze leuke sport. Onder begeleiding van speelsters van FC Twente Vrouwen vinden er inlooptrainingen plaats:

Dit zal in twee leeftijdscategorieën plaatsvinden. Te weten:

19.00 – 20.00 11 t/m 14 jaar

20.00 – 21.00 15 t/m 19 jaar

Deze avonden zijn geheel vrijblijvend, maar je moet je wel even opgeven. Klik op hier om bij het opgavenformulier te komen. We zien je graag deze avonden verschijnen en wie weet speel je binnenkort ook bij onze enthousiaste en groeiende meidenafdeling.

Training jeugd verzet

Op de data hieronder worden de trainingen van JO11, JO12, JO15-1, JO17-1 verplaatst in verband met de trainingssessies van FC Twente Vrouwen aan de meidenteams van Twenthe en GFC. 

Vraag de desbetreffende trainer of de training doorgaat of verplaatst wordt naar een ander veld! 

Woensdag 27 maart 

Woensdag 10 april 

Woensdag 8 mei

Woensdag 22 mei

Patsboem Klassement
24.5
1
Boulos Kourievv Twenthe Za1
19
2
Kevin Scherphofvv Twenthe 4
17
3
Maarten Landvv Twenthe 7
17
4
Roy Vrielinkvv Twenthe Za1
15
5
Jelle Linthorstvv Twenthe 3
Bekijk het hele klassement
8
1
Lucas Hulsmanvv Twenthe JO19-1
7
2
Stijn Jeurlinkvv Twenthe JO19-1
6
3
Luuk Freriksenvv Twenthe JO17-1
Bekijk het hele klassement
Stand

Zondag derde klasse A oost

1
Eilermark
17
41
2
Sportlust Glanerbrug
17
37
3
Avanti W
18
33
4
NEO
17
32
5
De Tukkers
18
32
6
WVV '34
17
27
7
Saasveldia
18
26
8
LSV Lonneker
17
22
9
VV Twenthe
17
20
10
VV Reutum
17
19
11
DSVD
16
18
12
Losser
16
16
13
VV Reünie
16
11
14
Victoria '28
17
4