Twenthe boekt zwaarbevochten zege op Rekken

Twenthe heeft vanmiddag een zwaarbevochten overwinning geboekt op SP Rekken. Na negentig minuten bleven de belangrijke drie punten in Goor.

Het begin was lastig voor de ploeg van Mark Bolink. Na één minuut was het al Rekken dat een levensgrote kans kreeg. Na negen minuten was het Twenthe dat op voorsprong kwam. Met een fantastische dieptebal stuurde Luuk Freriksen met buiten rechts Wouter Leusink op de doelman af. Laatstgenoemde was sterk in zijn duel en schoot de bal hard in de verre hoek. Na 22 minuten opnieuw een reuzenkans voor de uitploeg. Van dichtbij kopte de spits uit een afgemeten voorzet op de lat. De voorsprong werd na veertig minuten verdubbeld door Mark Nijland. Hij ontving de bal uit de kluts en schoot uitstekend hoog in het doel binnen. Vlak voor rust was het echter alweer 2-1. Na twee hachelijke situaties voor het doel van Bas Zweers, was het de derde keer wel raak. 2-1 was ook de ruststand.

De tweede helft was rommelig, zonder dat beide ploegen grote kansen kregen. Ondanks een slotoffensiefje van de uitploeg bleef het 2-1. Volgende week speelt Twenthe I uit tegen UDI.

Bericht geplaatst op zondag 19 maart 2023 om 15:45u19-03-2023 @ 15:45u | Link