vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Eerste thuis tegen Tubanters, belangrijk duel derde

Eerste thuis tegen Tubanters, belangrijk duel derde

De druk staat er vol op bij ons vlaggenschip. De achterstand op een veilige plek is inmiddels net zo groot geworden als de voorsprong op een plek die zorgt voor directe degradatie, namelijk zes punten. Aanstaande zondag is De Tubanters de tegenstander. Die ploeg staat gelijk boven ons eerste elftal in de stand. We kunnen nog heel veel schrijven over `cruciaal`, `broodnodig` of `er moet gewonnen worden`, maar dat heeft niet meer zoveel zin. Het is nu aan het eerste om het op het veld te laten zien. Dat moet in ieder geval gebeuren zonder Jelmer Plegt en Jeffrey Asbroek. Dani Hilhorst is nog een twijfelgeval. De rest van de selectie is wel weer fit.

Twenthe 2 komt in actie in Wijhe. Ook vorige week werd weer verloren, ondanks dat er veel meer in zat. Aantallen zijn ook nog steeds een probleem, maar gelukkig is Twenthe 5 vrij en zijn zij bereid de selectie uit de brand te helpen. Voor Twenthe 3 staat een zeer belangrijk duel op het programma. Zij kunnen in ieder geval FC Eibergen definitief uitschakelen in de titelstrijd. Er moet natuurlijk sowieso gewonnen worden van de nummer drie op de ranglijst, om in het spoor van directe concurrent GFC 2 te blijven.

Verder staat voor de meeste teams weinig meer op het spel. In de subtop of laag op de ranglijst, veel doet het er niet meer toe. Het noemen van alle teams in deze voorbeschouwing is dan ook niet echt meer van waarde. Laten we vooral blij zijn dat we langzaamaan iets warmere temperaturen krijgen, zodat ook de mooiweervoetballers nog kunnen genieten richting het einde van het seizoen. Een volledig overzicht van alle wedstrijden van de komende tijd is HIER te vinden.

Bericht geplaatst op vrijdag 31 maart 2023 om 12:00u31-03-2023 @ 12:00u | Link