Twenthe 2 boekt eenvoudige overwinning

Twenthe 2 heeft een eenvoudige overwinning geboekt op WWNA 2. Op het Piepwillem liep de eindstand op tot 5-0.

Na vijf minuten kwam de ploeg van Peter Horselenberg op voorsprong. Een lage schuiver van Ronald Westerik was de doelman te machtig. Twee minuten later werd de voorsprong zelfs verdubbeld, toen Robin Slaghuis vanuit een lastige hoek onder de doelman door binnenschoot. Na ruim twintig minuten werd het 3-0. Een goede voorzet van Daan Meegens werd fantastisch gecontroleerd door Lars Veehof en vervolgens beheerst in de verre hoek geschoten. Vlak voor rust viel ook nog de 4-0, toen Ronald Westerik zijn tweede van de ochtend maakte. Een afgemeten voorzet van Thomas Kemper werd eenvoudig binnengegleden.

In de tweede helft werd het snel 5-0. Robin Slaghuis tikte knap binnen vanuit een hoekschop. Na de 5-0 werd niet meer gescoord en dus boekte het tweede elftal de tweede overwinning sinds de winterstop.

Bericht geplaatst op zondag 23 april 2023 om 13:07u23-04-2023 @ 13:07u | Link