Eerste overtuigend langs Zenderen

Het eerste heeft overtuigend gewonnen van Zenderen Vooruit. Na negentig minuten was de uitslag 1-5.

De score werd na ruim een kwartier geopend door Jeffrey Asbroek. Hij schoot een vrije trap via de binnenkant van de paal binnen. Na 36 minuten verdubbelde Daan de Lat de score, door een corner bij de eerste paal binnen te knikken. 0-2 was ook de ruststand.

Na de rust was het Mart Lammertink die de 0-3 op het scorebord zette. Alleen voor de keeper bleef hij koelbloedig, speelde de doelman knap uit en schoof de bal in het doel. Zenderen Vooruit kreeg een kwartier voor tijd nog de ideale mogelijkheid om een eretreffer te maken. De bal ging op de stip na een handsbal aan Goorse kant, maar doelman Stan Hollegien wist de penalty te stoppen. Twee minuten voor tijd kreeg Zenderen een tweede penalty na een overtreding van Stan Hollegien en deze keer was het wel raak, 1-3. In de vijfde minuut van de blessuretijd maakte Stijn Jeurlink er nog 1-4 van. Hij werd diep gestuurd door Dani Hilhorst en verschalkte de doelman met een lobje. In de 96e minuut werd het via Benjamin Wolf vanaf randje 16 zelfs nog 1-5, ook op aangeven van Dani Hilhorst. 1-5 bleek ook de eindstand. Volgende week speelt het elftal van Mark Bolink thuis tegen Vosta.

Bericht geplaatst op zondag 8 oktober 2023 om 15:54u08-10-2023 @ 15:54u | Link