Twenthe opnieuw hard onderuit

Twenthe is ook in de tweede bekerwedstrijd hard onderuit gegaan. Bij s.v. Delden was de stand na 90 minuten 6-1.

In de beginfase was de grootste kans voor Wouter Leusink Hij schoot van tien meter over. Daarna was het woord aan Delden. Via een goede aanval en een corner werd het nog voor rust 2-0.

Na rust viel de snelle 3-0 en moest Twenthe ook nog met 10 man verder na twee praatkaarten binnen 10 seconden voor Stijn Jeurlink. De grijpgrage scheidsrechter stond in ieder geval graag in de belangstelling. Na de 4-0 werd Jikke Horselenberg drie meter buiten de zestien uitstekend van de bal gezet door een speler van de thuisploeg, maar de strooiende leidsman gaf een penalty. Deze werd feilloos benut door Jelle Horselenberg. Dankzij nog twee goals van Delden werd het 6-1.

Bericht geplaatst op donderdag 14 september 2023 om 22:25u14-09-2023 @ 22:25u | Link