Tweede wint in slotminuut van koploper

Het tweede elftal heeft met 4-3 gewonnen tegen Rood Zwart. In een wedstrijd die beide kanten op kon, was het Tijmen van Wissing die in de slotminuut de winnende maakte.

Na 12 minuten kwam Rood Zwart op een 0-1 voorsprong uit een hoekschop. Uit een corner aan de andere kant werd het na 17 minuten bijna gelijk, maar de kopbal van Robin Slaghuis verdween op de lat. In de 24e minuut werd het wel gelijk. Matteo Weurding verschalkte de doelman met een hard schot laag in de hoek. Na een goed half uur was het Robin Slaghuis die met een uitstekende dieptebal Mark Nijland vond. De spits kreeg de bal vervolgens in twee instanties bij Tijmen van Wissing, die bij de tweede paal raak kopte. Vlak voor rust werd het 2-2, nadat Rood Zwart in de rebound profiteerde.

Na rust kwam Twenthe weer op voorsprong. Een na een uur spelen terecht gegeven penalty werd door Mark Nijland feilloos benut. Na 65 minuten werd het na een snel genomen vrije trap van Rood Zwart 3-3. Vlak voor het einde kwam er toch nog een winnaar. Vanaf randje zestien pegelde Tijmen van Wissing de bal uit een vrije trap in de kruising. De tweede zege voor de mannen van Peter Horselenberg, die weer aansluiting vinden bij de subtop.

Bericht geplaatst op zondag 29 oktober 2023 om 10:45u29-10-2023 @ 10:45u | Link