Tweede veel te sterk voor DSVD

Twenthe 2 is uitstekend begonnen aan de competitie. Uit bij DSVD werd met 0-5 gewonnen en dat was verre van geflatteerd.

Ondanks een enorm veldoverwicht in de eerste helft duurde het lang voordat de 0-1 viel. Na een half uur was het Wouter Leusink die de bal veroverde in de opbouw en via de paal en een verdediger binnenfrommelde. Vlak voor rust was het opnieuw Wouter die raak schoot en de 0-2 maakte.

Ook na rust bleef Twenthe scoren. Twee minuten na de herstart was het Wouter die met zijn verkeerde been in de verre hoek schoot. Dankzij twee goals van Mark Nijland liepen de mannen van Peter Horselenberg nog uit naar 0-5. Over de vier niet gegeven penalty`s hebben we het dan verder niet meer, anders had de uitslag nog veel hoger uit kunnen vallen. Volgende week speelt het tweede de eerste thuiswedstrijd. Dan is Saasveldia de tegenstander.

Bericht geplaatst op zondag 24 september 2023 om 13:11u24-09-2023 @ 13:11u | Link