Twenthe overklast Langeveen

Twenthe heeft de volgende dikke overwinning geboekt. Thuis tegen Langeveen werd het 7-0. Vanaf volgende week zal ons vlaggenschip het lastiger krijgen, dan komen de hogergeplaatste teams aan de beurt.

Na twee minuten kwam Twenthe al op voorsprong. Een diepe bal van Stijn Jeurlink werd verkeerd ingeschat door de laatste man van Langeveen, waarna Jikke Horselenberg alleen op de doelman af kon. Hij omspeelde deze eenvoudig en schoof de bal in het lege doel. Na tien minuten verdubbelde Mart Lammertink de score. Een echte frommelsituatie, waarna de spits hoog binnenschoot. Na 12 minuten was het al 3-0. Benjamin Wolf stook de rappe Stijn Jeurlink weg, die om de traag uitkomende keeper heen ging en de bal rustig in het lege doel schoot. Na de 3-0 ebte de urgentie weg bij het eerste elftal en kwamen ze tot de rust niet meer tot scoren.

In de tweede helft pakte Twenthe de draad weer op. In minuut 48 werd het 4-0, nadat Luuk Freriksen op aangeven van Stijn Jeurlink binnenschoot. In de 55e minuut werd het 5-0, toen de doelman een harde voorzet van Stijn Jeurlink voor de voeten van Jikke Horselenberg stompte en hij zijn tweede van de middag maakte. Na een uur werd het 6-0. Een fantastische voorzet van Stijn Jeurlink werd knap aangenomen door Mart Lammertink en rustig in de verre hoek geschoven. Diezelfde Mart Lammertink maakte zijn hattrick vier minuten later compleet, door een voorzet van Daan de Lat over de keeper binnen te koppen, 7-0. Daarna volgde hetzelfde beeld als in de eerste helft en werd er niet meer gescoord.

Bericht geplaatst op zondag 5 november 2023 om 15:52u05-11-2023 @ 15:52u | Link